• Bedsted Skole

318 og 328

Gældende fra den 10/8-2015
    Tom Pedersen den 23-06-2015
    Bedsted Skole søger en mellemtrinslærer, der kan undervise i matematik, natur/teknik, idræt og svømning.
    Vi søger også to pædagoger/pædagogmedhjælpere til Golfstrømmen og Bedstedklassen.

Læs mere i de vedhæftede stillingsopslag
    Tom Pedersen den 23-06-2015
    Kære forældre

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. I får lige lidt forskellige informationer

Skema
    Eleverne får naturligvis nye skoleskemaer med hjem inden sommerferien. Efter folketingsvalget er det ikke længere frivilligt at deltage i TFO, og derfor, vil I også opleve, at TFO-timerne er placeret forskellige steder i skemaet.
    Til næste år har vi lavet skemaet, så det er inddelt i 60 min. lektion, og ikke i 45 min. som vi kender det. Det har betydet, at der er lidt justeringer i de forskellige fags timetal. Det betyder også, at eleverne får et nyt skema igen efter jul.

Ny mellemtrinslærer
    Alice Andersen har meddelt mig, at hun har fået nyt job efter ferien. Alice skal være lærer på Hem skole, som ligger noget tættere på hendes bopæl.
    Til Alice skal der naturligvis lyde en kæmpe tak for godt arbejde gennem årene på Bedsted Skole.
    Vi har slået en stilling op, så vi kan finde en afløse, men pga. sommerferien kan vi først gennemføre samtaler i uge 32. Det betyder, altså, at vi endnu ikke ved, hvem der skal afløse Alice.

Første skoledag efter sommerferien
    Alle elever skal møde i skole mandag den 10. august kl. 07.50, og de har fri igen kl. 13.50

Farvel
    Sommerferien betyder også, at jeg skal sige farvel til Bedsted Skole efter 8,5 år som skoleleder. Det er et farvel til nogle fantastisk gode kolleger og nogle fantastisk dejlige børn.
    Jeg har været meget glad og taknemmelig for at være en del af Bedsted Skole. Det har været en fantastisk tid med mange super gode oplevelser, som jeg tager med mig videre.
    Jeg vil gerne sige tusind tak for et godt samarbejde til alle jer forældre og naturligvis en kæmpe tak til elever og kolleger.
    Jeg er helt sikker på, at fredag den 26. juni bliver en meget svær dag for mig

Tilbage er der vist kun at ønske en god sommer til alle.

vh. Tom
    .